Βιβλίο Επισκεπτών

Η Κρήτη απαντά στον Ρεχάγκελ και στην Γερμανική κυβέρνηση

Γιοβάννα | 2015-02-18

Σ’ ευχαριστώ από την καρδιά μου για αυτόν τον θησαυρό. Το μόνο που με λυπεί είναι ότι δεν είναι πολλοί αυτοί που κρίνω ότι μπορούν να καταλάβουν, να ζήσουν, αν θες, τα όσα είναι κατατεθειμένα στις σελίδες του. Ο δημιουργός αυτής της κατάθεσης που πέρα από την ιστορία περιέχει ψυχή, και την περηφάνια που μόνο η εθνική ενός λαού υπογραμμίζει σε τόσο ψηλά επίπεδα. Θα αντιγράψω το κείμενο γιατί θέλω να υπάρχει μέσα στους τοίχους μου.

Σε συγχαίρω κι εγώ.
Να είσαι πάντα καλά

Η ΚΡΗΤΗ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΡΕΧΑΓΚΕΛ

ψαρονικος | 2013-08-19

ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ.ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙΣ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΝΕΥΜΑ.ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΤΗΧΗΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΥΝ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΙ ΛΙΓΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΨΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΕΥΘΗΝΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ,ΑΦΗΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΡΕΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΕΝΤΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙ...ΡΕΜΑΛΙΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΩ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ

η κρητη απαντα στη γερμανικη κυβερνηση

ψαρονικος | 2013-07-19

ζητω η τρελα

Η Κρήτη απαντά στον Ρεχάγκελ και στην Γερμανική κυβέρνηση

Ελισάβετ Βερούλη | 2013-06-11

θερμά συγχαρητήρια για τη δουλειά-έρευνα αυτή! Σίγουρα όταν το τελειώσω (γιατί το διαβάζω με δόσεις λόγω έλλειψης χρόνου στον υπολογιστή) θα είμαι...σοφή!!!! Δεν αστειεύομαι, πέρα από κάτι ψιλο-ορθογραφικά και σημεία στίξης που μάλλον έγιναν εκ παραδρομής, είναι πολύ πλούσια η δωρεά γνώσης μέσα απ' αυτό το άρθρο.

Να είσαι καλά!

Η Κρήτη απαντά στον Ρεχάγκελ και στην Γερμανική κυβέρνηση

ΑΝΝΑ ΔΗΜΑΚΗ | 2013-06-11

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΡΦΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΡΩΠΟΥΣ. ΕΓΙΝΑ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΜΕ ΟΛΑ.

Απάντηση:Η Κρήτη απαντά στον Ρεχάγκελ και στην Γερμανική κυβέρνηση

Karmen Karmesita | 2013-06-11

Πολύ γνώση μαζεμένη είθε οι νεοέλληνες να κάνουν δώρο στον εαυτό τους να τα ακουμπήσουν γεννηθήκαν σε μια εικονική πραγματικότητα πως να διακρίνουν την αληθινή ,το βλέπουμε στο δια ταύτα αν παραμείνει θεατής στο έργο Ελλάς θα πληρώνει ενιοτε με αίμα κάποιοι είμαστε στο έργο και θα πληρωθούμε με ελευθερία ,θα κλείσω με ρητό νεοέλληνα Νίκου Δήμου για το λαμπρό αστέρι την Ελλάς ...σε κάθε μαργαριτάρι θα υπάρχει πάντα ο ενοχλητικός κόκκος της άμμου.

Η Κρήτη απαντά στον Ρεχάγκελ και στην Γερμανική κυβέρνηση

Ανεμόεσσα Σκέψη | 2013-06-03

Φοβερή δουλειά το εκτυπώνω για να το μελετήσω με την ησυχία μου.....είναι τεράστιο όμως δεν ξέρω αν θα μπουν στην διαδικασία να το διαβάσουν...

Η Κρήτη απαντά στον Ρεχάγκελ και στην Γερμανική κυβέρνηση

Giota Marioli | 2013-06-03

Μόνο σαν "θησαυρό" μπορώ να το χαρακτηρίσω . Έχω εκπλαγεί από το πλούτο τον οποίο διαθέτει. Επιπλέον οι παραλληλισμοί είναι ιδιαιτέρως εύστοχοι. Το κείμενο μου αφήνει την αίσθηση ενός ανθρώπου ο οποίος έχει μελετήσει ολόψυχα μια ζωή. Ασφαλώς κ θα το προωθήσω, αυτό είναι το μόνο σίγουρο . Οι μέρες που διανύουμε είναι δύσκολες κ επικίνδυνες . η αφύπνιση μπορεί να προκύψει μόνο μέσο της γνώσης , η κατευθυνόμενη κ μεθοδευμένη άγνοια μας έφερε ως εδώ.
Δεν υπήρχε καμία περίπτωση να αγνοήσω το κείμενο , σου δίνω το λόγο μου, τι να αγνοήσω εξάλλου τον αέρα που αναπνέω ; τι να αγνοήσω το πολιτισμό μας που με τόσο κόπο κ αγάπη σπούδασα; Ξέρεις τελικά καλύτερα κ από μένα , πως σ όλες τις μεγάλες αλλαγές , η αρχή ήταν απλά μια σπίθα . Όποτε λοιπόν βρίσκεις χρόνο γράφε, μας χρειάζεται , πως να στο πώ , είναι θέμα ανάγκης. Το πτυχίο δε σημαίνει ότι γνωρίζουμε κ τα πάντα, εσύ όμως κατάλαβα ότι είσαι μια αστείρευτη πηγή γνώσης κ ανθρωπισμού , γι αυτό μη σταματάς , συνέχισε ακόμα κ στα δύσκολα δε θα είσαι μόνος.

Απάντηση:Η Κρήτη απαντά στον Ρεχάγκελ και στην Γερμανική κυβέρνηση

Kyriasoglou | 2013-06-06

Aς ρωτήσει κάποιος τον κ. Ρέχαγκελ α) αν θα ερχόταν να προπονήσει την Εθνική μας για 3000 τον μήνα και β) πόσους φόρους πλήρωσε στο Ελληνικό Κράτος όσο ήταν -με το δίκιο του- καλοπληρωμένος προπονητής,

Επιστολή προς Αντζυ Σαμίου

Γεωργία Κοτσόβολου | 2013-05-30

συμφωνώ μαζί σου Iris, είναι καταπληκτικό κείμενο!!!!!!

1 | 2 >>

Νέο σχόλιο